facebooktwitter instagram youtube

COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA AVINYÓ

avinyoCONTACTE

smartphone

93 318 87 16


push pinC/ Avinyó, 20
08002 Barcelona

world grid

www.safaavinyo.com

facebooktwitter

NOSALTRES

El 3 de gener de 1910 s’obriren les portes del col·legi del carrer Avinyó per donar servei a les nenes de les famílies benestants del barri. Va ser casa general i el lloc d’on van sortir les germanes per fundar a Amèrica.

Actualment, el 60% dels nostres alumnes són immigrants provinents de més de 30 països diferents. És considerat Centre d’Atenció Educativa Preferent (CAEP) des del gener de 1999 i té llar d’infants des del setembre del mateix any. Col·laborem amb les entitats del barri i la nostra prioritat són els més necessitats.

IMATGES

ETAPES EDUCATIVES

  • Educació Infantil (1r cicle)
  • Educació Infantil (2n cicle)
  • Educació Primària

SERVEIS QUE OFERIM

 acollidamenjadorextraescolarsvenda

PROJECTES PEDAGÒGICS 

-       - Treball cooperatiu i competencial
- Treball per projectes a EI
- Escola sostenible (reciclatge, hort escolar...)
- Pla d'Impuls de la Lectura
- Resolució positiva de conflictes
- Padrins de lectura (6è i I5)
- Campanya del Departament A l'escola mengem fruita

Si esculls el nostre centre, els teus fills Rebran un tracte familiar i acollidor que els farà sentir-se com a casa. estaran atesos per grans professionals que vetllaran perquè rebin una formació excel·lent en totes les seves dimensions amb metodologies actuals, situant l’alumne al centre de tot. Gaudiran d’un ambient plural, però amb una atenció individualitzada segons les seves necessitats. Rebran una formació religiosa BASADA EN els valors de l’Evangeli, sempre respectant les creences de cadascú. Podràs comprovar a través de la nostra web i de les diferents xarxes socials que la nostra prioritat són els infants.