facebooktwitter instagram youtube

Escola en pastoral

La pastoral com a experiència

La pastoral viscuda com a experiència s'expressa en diversos àmbits de la vida escolar:

Moments de celebració

celebracio

Proposem moments significatius de celebració compartida de la fe, adaptats als itineraris vitals dels nostres alumnes. Promovem espais i experiències per al cultiu de la interioritat que fomentin el creixement, interiorització i aprofundiment de la identitat creient. Volem que aprenguin a pregar, celebrar i expressar la fe i la vida a través dels sagraments i la pregària personal i comunitària. 

Ambient del centre

ambient

L'ambient senzill i acollidor marca l'estil de les relacions fraternes dins de la comunitat educativa. La trobada amb l'altre ens fa créixer com a persones i ens permet obrir-nos a Déu, que està, viu i es manifesta en nosaltres.

Gràcies al nostre carisma, descobrim a Crist en cada persona, especialment en aquells germans que més ho necessiten. Per això, volem respondre a les necessitats socials del nostre entorn: com a comunitat educativa que afronta el repte de donar una educació humana i cristiana als nostres alumnes i com a comunitat cristiana que viu, comparteix i celebra la seva fe en la missió.

Accions solidàries

solidaritat

Totes les accions solidàries que es realitzen als centres Sagrada Família d'Urgell fomenten l'educació del compromís i el servei. Aquesta educació fa possible conèixer la realitat social, interpretar-la i convidar els nostres alumnes a actuar en la mateixa. Amb aquest objectiu, promovem campanyes solidàries i iniciatives de voluntariat que contribueixen al seu creixement i maduració.

Acompanyament dels alumnes

acompanyamentpastoral

Oferim un projecte d'acompanyament personal i vocacional que ajudi els nostres nens i joves a respondre els interrogants que, com a persones i com a cristians. ens fem al llarg de la nostra vida. Per això, oferim espais de diàleg proper i grups de creixement en la fe i ajuda als altres, entre els quals destaquem els Grups AMJ.