facebooktwitter instagram youtube

Notícies

Teixint solidaritat a la Sagrada Família d'Utrera

Les classes de 3r ESO del Col·legi "Sagrada Família d'Urgell" d'Utrera han portat a terme un projecte solidari en l'assignatura de Tecnologia i en col·laboració amb la de Religió, que ha consistit en realitzar unes mantes de ganxet.

Els joves, nois i noies, s'han posat mà a mà per realitzar-les, han comptat amb l'ajuda d'algunes àvies a més de la de la seva professora. En aquest projecte, com afirma la professora Úrsula Delgado, han après no només a crear un teixit tèxtil o material sinó a prendre consciència i adonar-se de la necessitat d'unir-se i crear equip per canviar la realitat.

Han teixit pensant en un fi solidari, els més necessitats, per això han decidit donar-les a Càritas de la Parròquia de Santa Maria. Aquest matí han fet el lliurament a Lola Martín, directora de Càritas que ha agraït enormement el gest en nom dels que formen l'entitat. Tots els alumnes s'han mostrat orgullosos de la feina feta i de l'afecte posat en ell. La Mare Isabel Albillos, directora titular del centre, ha tornat a recordar la tasca que els laics tenen com a missioners en el dia a dia del nostre entorn aportant petits granets.

Cal no oblidar que el curs passat ja es va presentar a la ciutadania un projecte d'hort escolar solidari amb el qual també col·laboren amb Càritas. Els passadissos i aules del centre deixen veure que durant aquest curs s'està treballant la cura del medi ambient basat en l'encíclica del papa Francesc "Laudato si". La setmana cultural basada en aquesta temàtica tindrà lloc a finals del mes d'abril, quan s'aproximi la data coneixerem el programa d'activitats.