facebooktwitter instagram youtube

Notícies

Campanya de Solidaritat al col·legi Sagrada Família de Sabadell

Com cada any el col·legi de Sabadell va celebrar la Campanya de Solidaritat amb tots els alumnes, des d’Infantil fins a Batxillerat, des del 20 fins al 31 de març de 2017.

Per segon any consecutiu va estar totalment dedicada a recaptar fons pel Casal solidari que la Congregació porta a terme al mes de juliol a Cervera per atendre a nens i nenes amb risc d’exclusió social. El lema de la Campanya va ser “Arrisca’t. Surt. Comparteix amb Cervera” i partia del que venia proposat des de la Província: “Arrisca’t a sortir. Dóna un pas endavant cap a qui et necessita”.

Al llarg de les dues setmanes que va durar la Campanya els alumnes van realitzar diferents activitats, totes amb la finalitat de reflexionar al voltant de cinc valors: estimar, compartir, escoltar, ser alegre i ajudar. Entre elles podem destacar el concert solidari, a càrrec del grup “Nemesis” (format per alumnes i exalumnes de l’escola) i com a novetat l’increïble espectacle de màgia de la mà del Mag Vidal (també alumne de l’escola), tots dos amb aforament complet de gom a gom!!

Sens dubte, dues setmanes on la solidaritat fou la nota dominant i on gràcies a la col·laboració i a la generositat de tots, va ser possible tornar-ho a aconseguir! A tots, petits i grans, gràcies per arriscar-vos a sortir, compartir i col·laborar per i amb Cervera!