facebooktwitter instagram youtube

Notícies

El col·legi Sagrada Família de Lleida, a la Trailwalker un any més

La Trailwalker era, originàriament, un exercici d'entrenament militar a la Xina. El que en un principi va néixer per enfortir els soldats de cara al combat té, actualment, un aire més humà, ja que des de 1981 és un dels principals reptes esportius mundials.

Però on rau la seva transcendència? Doncs en què es tracta d'una carrera OXFAM, una cursa solidària en equip amb l'objectiu de recaptar diners per construir pous i abastir d'aigua potable els llocs del tercer món on no arriba.

El col·legi Sagrada Família de Lleida ha participat en les tres últimes edicions, aconseguint pràcticament un total de 9000 euros. L'equip, encapçalat per Mario Guiu, professor d'educació física de l'ESO, i integrat per pares i mares d'alumnes, es va classificar el passat dissabte dia 1 a Girona en la desena posició en la cursa, i en catorzena posició en el rànquing de diners aportats. Menció especial mereix la corredora Natàlia Valera, mare de tres nenes del centre, que va ser la primera dona en creuar la línia de meta.

Tots els membres de l'equip, els atletes Mario Guiu, Natàlia Valera, Sebas Zafra i Ramon Petanas, i les assistents Mònica Argilés i Esther Castelló, superen amb escreix tant el repte esportiu com el personal. Servirà de model, un cop més, per als seus fills i alumnes, la seva llavor de solidaritat, de sacrifici i d'esforç per aconseguir el seu propòsit, així com la idea que fent el que t'agrada també pots ajudar.