facebooktwitter instagram youtube

Notícies

Miguel Salamanca, director de Sagrada Família Urgell-Madrid, escollit president d'AESECE

El director general de Sagrada Família d'Urgell - Madrid, Miguel Salamanca, ha estat nomenat president de l'Associació Espanyola d'Entitats Col·laboradores de l'Ensenyament. 

AESECE està formada per escoles de tot Espanya que ofereixen el batxillerat concertat. El nomenament va tenir lloc a l'Assemblea General que es va celebrar el passat 29 d'abril a Palma de Mallorca. Miguel Salamanca substitueix en la presidència a Sebastián Villalobos, director del Col·legi Nuestra Señora de los Infantes (Toledo) que ha estat el seu president en els últims anys.


AESECE va tenir el seu origen amb l'aparició al voltant dels anys 60 de les seccions filials d'institut, centres educatius privats que van cedir la seva oferta donant suport a l'administració pública per poder donar accés a aquests estudis a alumnes de zones en clar desavantatge social. Més tard, als anys 80, tots aquests centres van poder optar al concert educatiu. Sagrada Família d'Urgell forma part d'aquesta història.

Des de llavors, aquest grup d'uns 150 col·legis de tot Espanya treballen des de les seves entitats amb genuïna vocació de servei públic. En el marc de la mateixa assemblea, l'associació va decidir presentar una bateria de propostes al Congrés dels Diputats, en el marc del debat sobre el pacte educatiu.

Desitgem a l'AESECE i al Miguel, com a president, el major encert possible en aquesta nova etapa.