facebooktwitter instagram youtube

Notícies

Sortim! Eslògan de pastoral del curs 2017/2018

Aquest any el lema que acompanya la vida dels centres és: Misericordiosos per estimar i servir més. En comunió... Sortim! Lema conjunt a tots els centres i comunitats religioses de la Congregació, que es va presentar a la Trobada General de Pastoral realitzada a Roma durant el mes de març de 2017. 

Al logo del lema es troba expressat tot un projecte de vida que com a família janeriana volem viure. Fent ressò del que l’Església a través de les paraules del Papa Francesc ens demana avui: Sortir a les perifèries geogràfiques i existencials. Som enviats pel Senyor “a aquesta societat, a aquesta cultura. Ell ens envia i ens impulsa a portar el bàlsam de la “seva” presència. Ens envia amb un sol programa: tractar-nos amb misericòrdia”.

El treball del lema en els centres educatius es fa d’una manera més adaptada al llenguatge i realitat dels nostres centres mitjançant l’eslògan Sortim!, acompanyat de tres crides amb les corresponents imatges:

Sortim junts

Sortim per estimar

Sortim per ajudar-servir

Se’ns ofereix una nova invitació a sortir, aquesta vegada junts, amb els altres, col·laborant, anunciant, buscant el que és bo per a tots.  És una invitació que ens posa en marxa per estimar i servir als que tenim a prop, els més necessitats, a donar vida amb un estil concret, el de la Beata Anna Maria Janer.

L’eslògan Sortim! amb les tres crides, recull el lema general i serà l’element que s'utilitzarà per dinamitzar la vida pastoral dels centres.