facebooktwitter instagram youtube

Notícies

Claves'19, trobada a la Seu d'Urgell

Directius i responsables de comunicació i pastoral dels centres Sagrada Família d'Urgell es reuniran els dies 20 i 21 a la Seu d'Urgell.

La trobada, Claves'19, servirà per tenir una ocasió única d'inaugurar junts aquest nou curs, conèixer de primera mà les propostes que estan sorgint des dels diferents equips generals, presentar el nou equip de suport a la titularitat, escoltar-se i reconèixer-se tots com a membres d'una mateixa família: la família Janeriana que es disposa a construir la vida.

En el marc d'aquesta trobada, podran iniciar un camí junts en el qual entre tots decideixin com seguir creixent. Durant la trobada, s'han d'acordar, entre altres coses, quan, on i per a què es veuran en properes ocasions.

El lloc escollit per a la trobada Claves'19 no pot ser més significatiu que la Residència Sagrada Família, a la Seu d'Urgell, lloc on es va produir la fundació de l'Institut de Germanes de la Sagrada Família d'Urgell. A prop de la tomba de la mare Janer, la família Janeriana es reconeixerà com a tal i prendrà impuls per portar els diferents centres d'Andalusia, Madrid, Catalunya, Andorra i Guinea Equatorial el compromís d'avançar cap a autèntiques escoles en clau pastoral.

Com a colofó d'aquesta trobada, la germana Marcela Cornejo celebrarà la professió dels seus vots perpetus.