facebooktwitter instagram youtube

Notícies

Així es va viure la Trobada de personal nou 2019

Els passats divendres 15 i dissabte 16 de novembre, la comunitat janeriana va viure una trobada molt especial, un moment d'aproximació entre professionals acabats d'incorporar o que porten pocs anys treballant en algun dels nostres centres i aquelles persones que ja porten gran part de la seva trajectòria professional dedicada a la nostra Congregació.

La casa de Peñagrande, a Madrid, va ser l'escenari perfecte per rebre les aproximadament 40 persones de diferents punts geogràfics d'Espanya i Andorra que es van desplaçar fins a la capital espanyola, on tots es van sentir molt acollits.

L'explicació del carisma janeriano que tant ens caracteritza, la realització de dinàmiques de comunicació i l'aplicació de tècniques com l'autoescolta i la interescolta per millorar la nostra comunicació i les nostres relacions personals i laborals, la creació d'un diari molt janerià i emotiu amb entrevistes realitzades pels nous a perfils més veterans, l'explicació del caràcter propi dels nostres centres o la representació del perfil de treballador de Safa Urgell van ser algunes de les activitats realitzades al llarg de gairebé dues jornades molt ben aprofitades.

Algunes de les activitats previstes es van realitzar fora de Peñagrande, concretament al Temple de Debod, just quan es feia de nit, la qual cosa va propiciar que es visquessin bonics moments compartits entre els participants, i pel centre de Madrid, on es va realitzar una ruta per conèixer com es vivia al Madrid de l'època dels Àustria.

Va ser una trobada fantàstica que ens va regalar grans moments i noves amistats :) Desitgem que la llàntia de la Mare Janer segueixi encesa a tots els centres gràcies a totes les persones que aporten tanta energia i dedicació cada dia en el seu entorn. Fins l'any vinent!

Podeu consultar totes les fotos de la trobada si cliqueu aquí.