facebooktwitter instagram youtube

Notícies

Trobada Nous Janerians'21

Els dies 11 i 12 de febrer es va celebrar la trobada presencial de Nous Janerians'21. L'esdeveniment va tenir lloc a la Casa General del barri de Peñagrande, a Madrid, després d'un primer contacte online amb tots els participants el passat mes d'octubre. Ens vam congregar personal de recent incorporació dels centres Mare Janer (Andorra), Sagrada Família (Viladecans), Sagrada Familia de Urgel (Sevilla), Sagrada Família (Lleida), Sant Ermengol (Andorra) i Sagrada Familia de Urgel (Madrid).

En aquelles hores de feina compartida, vam endinsar-nos en el carisma de la Sagrada Família d'Urgell, vam entendre més a fons quin és el perfil de l'educador janerià, vam compartir testimonis de veterans que ens van acompanyar i vam profunditzar en la manera d'entendre la relació i la comunicació en els nostres centres a tots els nivells.

La ciutat de Madrid ens va acollir i vam tenir ocasió també de passejar-la i conèixer junts alguns racons del centre. Van ser unes hores molt enriquidores dirigides per l'Equip de Titularitat i de la mà de les Germanes de l'equip del Govern General.

Volem donar les gràcies a la comunitat religiosa de Peñagrande, que ens va acollir durant la trobada, així com al col·legi de Palomeras a Madrid, on es va densevolupar el matí del dissabte i on vam poder concloure la trobada compartint un àpat junts.

I als Nous Janerians, els nostres millors deistjos. Ja sou part de nosaltres. Us necessitem per a continuar mantenint la làmpada encesa. Esteu cridats a seguir impregnant cada trobada amb els nostres alumnes de l'estil senzill, directe i entranyable propi de la Sagrada Família. Benvinguts/des i gràcies per respondre!