facebooktwitter instagram youtube

Notícies

Ens acomiadem de la nostra Llar d'Infants a Matadepera

A la imatge, l'Equip de Titularitat acompanya a la Laura Ocón, directora de la Llar, en el seu tancament.

Amb emoció i tristesa, l'Institut de Germanes de la Sagrada Família d'Urgell ha procedit al tancament de la nostra llar d'infants a Matadepera (Barcelona), la Llar d'Infants Sagrada Família. Han estat 37 anys en els quals moltíssims nens d'aquesta localitat han tingut el seu primer contacte amb l'escola de la mà de les nostres professionals. Tristament, el descens del nombre de nens, sostingut any rere any, ha fet inviable el projecte. Al descens de la natalitat s'ha sumat l'augment de l'oferta de places de 0-3 anys (especialment a l'escola municipal), la qual cosa ens ha obligat a aquest tancament en dos anys.

L'escola (amb capacitat per a 166 nens) va arribar a tenir prop de 150 nens. Tot i que en els darrers anys, amb prou feines arribava als 50. La instal·lació no es pot mantenir amb una matrícula tan reduïda, malgrat l'esforç que hem fet per a donar continuïtat al servei que prestàvem a la població.

Volem donar-vos les gràcies a les famílies que durant tots aquests anys heu confiat la cura i l'educació dels vostres petits a la nostra Llar. Especialment a aquelles que heu confiat en nosaltres fins el darrer dia, quan el tancament ja estava anunciat. Heu donat una mostra admirable de serenitat i gratitut que sempre guardarem al nostre cor.

No tenim prou paraules per a reconèixer la tasca i l'actitud encomiables de les nostres treballadores. Heu donat el millor de vosaltres fins l'últim minut. Sabem tot el cor que heu posat en la vostra tasca i el que significava aquesta Llar per a vosaltres. Us desitgem de tot cor el millor a partir d'ara.

I a les nenes i als nens que heu passat per la Llar, molts ja sou adults, altres encara no... Sou la nostra esperança. Esperança per a un món fratern i sense fronteres com el que va somiar Anna Maria Janer i amb el que es va comprometre. Tant de bo aquest record es mantingui viu en vosaltres durant molts anys. Tota una Vida.