facebooktwitter instagram youtube

Notícies

La Vida ens sorprèn, nosaltres sembrem

Els passats 2 i 3 de febrer es va viure una trobada molt especial de Titulars i Directors dels centres educatius de la Sagrada Família d'Urgell (zones Cervera i Seu d'Urgell) a la Casa General, al barrio de Peñagrande, a Madrid. Carregats d'esperança, els participants es van dedicar a sembrar a curt i a llarg termini.

D'una banda, dissenyant el pla de difusió al voltant, molt especialment, de la proposta de valor. Per a la reflexió van comptar amb el suport d'aquest propòsit comú:

"A les nostres escoles es formen persones Expertes en Humanitat, cridades a viure per transformar el món en un lloc inclusiu i acollidor".

D'altra banda, la segona part de la reunió es va dedicar a idear l'escenari estratègic que es vol proposar a la Fundació Educativa Anna Maria Janer i que donarà impuls als centres de la Família Janeriana a Andorra, Guinea Equatorial i Espanya.

Volem agrair de tot cor a Algadi la seva generosa (i nutritiva) invitació la nit del dijous 2; i el mateix a Santillana Grupo i al Grupo Anaya per obsequiar-nos amb la increïble actuació del mentalista Vicente Lucca, que ens va dur de la riallada a la sorpresa i ens va retornar a la infantesa. Gràcies, Vicente, per la cura que vas posar en  la preparació personalitzada del teu espectacle a casa nostra.

I gràcies també a les religioses de la comunitat de la SFU a la casa de Peñagrande pels esforços visibles i invisibles i plens d'afecte amb els quals ens van facilitar la feina d'aquestes dues jornades.

IMG 20230202 182732

IMG 20230202 222343

1675431176691 1